Mersin'deki ofisimiz ve uzman ekibimizle uzun yıllardır Akdeniz Bölgesi'nde lojistik hizmetler sağlayarak ihracatçı ve ithalatçılara destek sunmaktayız. Bölgedeki yeni iş birliğimiz Dias Limanı ile birlikte, UTİKAD Kadın Odak Grubu'nu ağırlamaktan memnuniyet duyduk.


UTİKAD’ ın 2022 yılından beri aktif bir şekilde, kadınların iş hayatındaki fırsat eşitliğine dikkat çeken ve bu alanda projeler üretme konusunda öncü olan Kadın Lojistikçiler Odak Grubu’nun bu ayki saha ziyareti, KLOG Türkiye Başkanı Aslı Malay Tuncer koordinatörlüğünde Mersin’de gerçekleşti.

Satış ve İş Geliştirme’ den sorumlu İcra Kurulu Üyemiz ve aynı zamanda UTİKAD Yönetim Kurulu Üyesi Murat GÜMÜŞLÜOL, Dias Port’ ta ki saha ziyareti öncesi ekibin toplantısına katılım sağladı. KLOG’ un lojistik ve iş hayatı için ne kadar büyük önem arz ettiğini Grup Başkanı Aslı Malay Tuncer ve üyeler ile paylaşan Gümüşlüol, gelecek dönemdeki KLOG projelerini de desteklediklerini bildirdi.

Ziyaret esnasında gerçekleşen toplantının ardından, Dias Port’ta saha gezisi organize edildi. Organize edilen gezide, Mersin’in en büyük alana ve operasyonel güce sahip dry portun açık depolama alanı, 4 adet soğuk odası ve gümrüklü alanı, firma yetkililerince detaylı şekilde anlatıldı.


circles2